söndag, oktober 11, 2009

Tröja till dagis-fotografering...

Tröjan som Kiron ska få ha imorgon på fotograferingen på dagis är klar! Blev i gråsvartrandig trikå och svarta ärmar med klarblå muddrullå. Funderade på att prova en blå velour-stjärna på bröstet men min sambo ville ha det sparsmakat...=)
Jag sydde efter det vanliga raglanmönstret av Meedom, stl. 86 (92), med några små ändringar... Märkte när jag provade att jag måste gå upp en storlek i fortsättningen när jag syr till Kiron, han växer ju!!!=) Men den sitter precis perfekt nu så vi får passa på att använda den så länge det går.
Lägger ut livebild imorgon!

Nu är det här randiga tyget snart slut, jag köpte det i en liten tygaffär i Nyland, men tror jag sett det i nån webshop, vet nån var det kan ha varit??? Vill nog gärna ha mer! Har några till tillklippta plagg i det.

6 kommentarer:

 1. Jättefin tröja! Håller med din sambo, att tröjan är snygg som den är utan stjärna. Den blå muddrullån bryter av fint mot det svarta och grå.

  SvaraRadera
 2. Fin tröja, jag är så avis på alla fina tyger man kan köpa i Sverige... Vilken sötnos i förra inlägget! Tänk om man hade sparat lite bebiskläder från "förr"!!

  SvaraRadera
 3. Hej! såg att du kikat in på min blogg. Vilka fina kläder du syr. Man får så mycket inspiration...

  SvaraRadera
 4. Fin tröja! hade varit fin även med blå stjärna, det är både och det där =)
  Tack för dina kommentarer!

  SvaraRadera
 5. Vad synd att jag inte visste att du ville ha det tyget...hade ngn meter som jag skickade iväg tillsammans med lite annat tyg jag inte hade plats för...
  Jättefin tröja!

  SvaraRadera
 6. Tack för den fina kommentaren i min blogg! :)
  Jag har samma tyget, jag köpte det från MG-tyger, jag tror att de har det kvar.
  Tröjan blev jättefin, tack för idéen om vad jag ska göra med min tygbit!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel