söndag, oktober 25, 2009

Stora byxverkstan...! Bildkavalkad!

Tack för alla fina kommentarer jag fått, värmer jättemycket och kul att veta vilka som kikar hit! =)
De senaste dagarna har jag färdigställt en hög med byxor. Älskar att sy byxor, är nog nästan favoritprojektet!!! 7 par.
Först ut en syskonmatchning i det grårandiga single-jersey tyget jag tidigare sydde Kirons dagisfoto-tröja i! Dessa ska vi behålla själv, de större är i stl. 92/98 till Kiron, resår i midja och benslut. De mindre är i stl.62 till bebben i magen, älskar kombinationen svart och rött, och tycker det funkar till både flicka och pojke!
Mönstret till resårbyxorna är eget, de mindre är från grunden Meedom form 2 stl.56.Sen tre muddbyxor i dinosaurietyg, tunn joggingaktig jersey. Beige botten med beigebruna dinosar, haft tyget länge men inte blivit nåt av det förrän nu, köpt på Tradera! Riktigt nöjd med dem, tycker tyget var fint till alla färger!!
De med grön mudd har Kiron fått, stl. 92/98, mönster Meedom form 2 (stl.92), de har redan blivit fläckiga =). De orange i mitten är i stl. 80, till salu, mönster Lennartsson "Sy barnkläder i mjuka tyger". Och de ceriserosa är i stl.62, också till salu (Meedom form 2 stl.56).
Och 2 muddbyxor med de röda elefanterna i interlock från Jofotex. De större i stl. 80/86 (Meedom form 1 stl 80), och de mindre är i stl. 56 eget mönster. Båda är till salu!
All mudd är från Ohlssons, utom den ceriserosa och den rödvitrandiga, de kommer från Erikshjälpen. Sist ut två livebilder på Kiron i sina byxor, snabb-bilder i farten är det enda som hinns med för en unge i 2-årsåldern!

Är du intresserad av att köpa några av byxorna kostar de 89 kr, hör av dig till mig, mailadress finns i vänsterspalten.

Imorgon ska jag försöka hinna lägga ut min tävling i vanliga bloggen, är lite fullt upp bara men det ska nog hinnas med!

6 kommentarer:

 1. Det var många härliga byxor! Vilken produktivitet! :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina byxor, och alldeles för billiga! Och en fena på mönsterpassning är du också!

  SvaraRadera
 3. Tack alla, jag blir så glad!
  alvinea: haha ja jag har så svårt för att veta vilket pris jag kan ta och vågar inte ta i för mycket...=)

  SvaraRadera
 4. hur kan man vara så duktig? och gravid? byxorna ller vad som helst du gör, men gud jag kan inte byxor, vi ska snart komma överens på nåt, köper av dig eller byte mot nåt, jag kan bara klänningar och tunikor, skjortor, gillar du nåt av mig, måste jag ha byxorna, skitt snygga!!!! skött om dig och magen som börja bli stor.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...