tisdag, april 26, 2011

Glittriga fjärilar, satin och knytband...

...Det låter väl som ett bra koncept till en tös som fyller 6 år och är en riktig prinsesstjej? Då våra bästa vänners dotter Molly idag fyller 6 år kände jag att jag gärna ville prova nån ny modell till henne! Hittade grundmönstret i samma tidning där min egen födelsedagsklänning fanns, "Allt om Handarbete 7 2007. =) Har gjort några små ändringar bara, men i stort annars följt mönstret.
Tog bilder både liggande och hängande, känns som om det är svårt att se hur modellen riktigt är...Jag hoppas på livebild framöver!!!


Jag satt ett aprikost satinband i midjan med resår under, och bak i ryggen har klänningen också resår, och knytband i samma tyg som klänningen upptill runt halsen. Tyget är ett härligt bomullstyg i vitt med glansglittriga fjärilar i aprikost, perfekt till klänning. Jag kommer inte ihåg var jag köpt det men tror det var en stuv på Erikshjälpen.

I fållen nedtill sydde jag en av min maskins dekorsömmar, med blommor.Nu hoppas jag att klänningen passar, hon verkade gilla den iallafall! =)

3 kommentarer:

  1. Åhh en så lycklig liten prinsessa det ska vara! :-)

    SvaraRadera
  2. Roligt med lite annan modell, jättefin!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...