fredag, april 22, 2011

Något nytt och något gammalt!

Glad påsk på er!!


Fick en liten beställning på en hjälmmössa till en lillkille på runt 2-3 månader. Kul att sy så smått!!! Det blev i det fina Lejontyget från Mjuka tyger. Jag hoppas verkligen att jag sytt i passande storlek, då jag inte längre har nån så liten att prova på! I mittdelen satte jag Lejonrumporna, och på sidorna Lejonfronten. Kantbanden fick bli påskigt brandgula!
Och när jag nu i dagarna fyllt år har jag ju också haft besök. Min syster Maria hade med sig massor av kläder till Tiril, som hennes döttrar vuxit ur, däribland denna klänning i stl. 86 som Wilma fått av mig! =) Hehe, denna klänning var den första jag sydde, till jul 2008, och med MYCKET hjälp av mamma, speciellt dragkedjan fixade hon...Klänningen är lite bred (var så i mönstret), även fast vi sydde in den en hel del.
Kul att återse den, speciellt som bilderna på den och kjolen som storasyster Moa fick försvann.
Tyget i klänningen var pikéaktig trikå köpt på Erikshjälpen, och nedtill svart viskostrikå från en av mina slaktade kjolar. Klänningen har infodringar upptill.

Den här solhatten följde också med, men den kunde Moa ännu ha så den fick hon ta med hem igen! =)


Systerdotter modellar med matchande gummistövlar! =)


En annan rolig sak är att sen jag var med i Yippie och nu också lokaltidningen så är det fler Härnösandsbor som beställt plagg, så rätt som det är kan jag se mina plagg på nån liten på stan eller Ica! Det känns så himla kul och jag blir så glad av det!!!!

3 kommentarer:

 1. Ursöt bebismössa! Ja även de andra sakerna var fina! Solhatten var himla söt!

  SvaraRadera
 2. Oh vad fint! Mössan är helt underbar!
  Vad roligt att du kanske träffar pa en kund bara sa där :)

  SvaraRadera
 3. Söt hjälmmössa!

  Fortsatt glad påsk! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...