torsdag, augusti 04, 2011

Bak och fram-lejon till mina skruttar!

Det här tyget har jag haft hemma länge nu, och dessa plagg har oxå legat färdigklippta och gonat till sig...Äntligen har jag sytt ihop dem och de kan användas!! Till skruttan sydde jag en singoalla i stl. 92, egenknåpat mönster men underlag från mönster ur "Föräldrar & Barn"-tidning bla. Storebror fick en raglan T-shirt i stl. 116. Mönster från "Sy Barnkläder av mjuka tyger", tror jag? Kisen visar upp sin nya tröja, första gången han såg tyget ville han direkt ha tröja i det, sen under tiden jag sytt har han sagt att han inte ville ha det...Men när den väl var klar så blev den godkänd, puh! Här har han oxå sina brallor som blev klara ungefär samtidigt, maskinen var ju trädd med samma färg, haha!
Skruttan visar att singoallan sitter galant! =)

Ryggen med lejon-bakarna, även på Kirons T-shirt är det rumpor bak. Ena ärmen med bakar och andra med framsidor, på båda.

Tycker detta tyg är så härligt, halva med framsidor och halva med rumpor. Finns ju nu i giraffer och noshörningar men jag tycker inte de är lika fina som lejonen (som blir slutsålda så snart de kommer in...) Från Mjuka Tyger.


2 kommentarer:

  1. oh vad fint. Blir sa arg pa mig själv att jag inte köpte nat lejontyg när jag beställde... Är det fint i kvaliteten?

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel