söndag, augusti 28, 2011

Galen i tyg!

För tillfället blir det lite mindre sytt, mest pga. att jag börjat jobba igen, och jag har sy-abstinens! Inte blir det bättre av att i fredags när jag äntligen satte mig och sydde, hade jag tagit fel remsa till halsen, för stor, och jag fick klippa bort allt! Blä, och sen var det dax att gå till jobbet, totalt otillfredställd vad gäller sömnaden...!

=(

Har jobbat i helgen, men imorgon är jag ledig, då hoppas jag få sy lite!


Tyg har det ändå blivit, som alltid! Alla i detta inlägg är ostretchiga, men passar till tex. klänningar, byxor, skjortor och kjolar.

På JYSK köpte jag dessa söta ugglor, i lila och i blått! Bomullsväv. Och dessa lilatonade tyger är köpta på Tradera, respektive Erikshjälpen. Det översta är ett Småfolk tyg i linneaktig kvalité, tänkte som detalj eller kanske liten kjol. I mitten manchester, och längst ner urgullig bomullsväv med liten spets i nederkant.
På Selångers marknad fyndade jag denna söta mönsterbok! Monster i fleece! Och av svärmor fick jag rejält av detta tuffa camouflagetyg, denna bild är dålig, men hon har tidigare sytt och sålt kamouflagekläder, jättefint tyg!

Och mer tyg i gåva har det blivit, bara att tacka så jätte jättemycket!!!!!! En kasse fick jag av en gammal kompis, med jättefina tyger. Hon hade hunnit slänga iväg en del innan hon fick höra att jag gillade såna tyger...=( Men men! Det översta är såååå galet snyggt så jag tror jag smäller av. Totalt äkta oanvänd tygstuv från 70-talet!!!

Under den flera bitar av denna gula retro bomullsväv, och en liten bit av det gula på diagonalen.

Sen var där också detta linneaktiga tyg med stora gröna blommor, en stuv med det småmönstrade i grönt, och en bit av det gröna med blåvita ränder. =)

I stugan hittade jag dessa söta gardiner, det översta är jättevackert, i skira färger med rosor.......och en med rosa rosor, också den så söt!


Slut för denna gång! Ska uppdatera i tygbloggen så snart jag hinner! =)

2 kommentarer:

  1. Men vilka fina tyger. Jag smäller också av över det röda, blommiga tyget. Toksnyggt!
    Och ugglorna :D Jysk är ju inte stället jag letar efter fina tyger på direkt men jag får nog omvärdera och ta en tur dit.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel