onsdag, augusti 31, 2011

Vill ha mer fiskartyg! Cardigan och T-shirt blev det denna gång!

Äntligen klar med dessa plagg i det underbara fiskartyget! Klart barnen måste få varsitt!

Försökte mig på några syskonbilder med ganska dåligt resultat, eller ja de fastnade ju på bild men kläderna var lite hur som helst, den ena ville inte sitta still och den andra försökte hålla kvar, haha! Här hjälper storebror lillasyster att knäppa knapparna...han ska göra allt själv nu annars blir det tandagnisslan.... Det blev en T-shirt till storebror, åh vad detta tyg passade till detta plagg, tycker jag! Den fick blå rullå i halsen. Vanlig modell, från "Sy barnkläder av mjuka tyger" tror jag det är? Stl. 116.

Och till lillasyster blev det en cardigan, egen modell men med stöd från Meedom-mönster tror jag det var? Den fick röd rullå i halsen, och tryckknappar framtill. Inte helt nöjd med översta knappen, blev lite knöl precis där, och linjerna inte helt i fas som ni kan se. Stl. 92.
Fina Kiron.

Och fina Tiril.

Och vi försöker, haha ni kanske ser, Tiril på väg, Kiron vill hålla kvar...=)Går bra både med jobb och dagis, men det märks verkligen på sömnadstiden, känns ibland som om det inte är nån mening jag ens försöker sätta mig, de små stunder som är till övers... Men jag hoppas vi kommer in i en bekväm lunk så småningom, och man lär sig ta vara på de små stunderna...

2 kommentarer:

  1. Jättefina båda två, både barn och kläder!! Fiskartyget passar verkligen bra till båda modellerna!!

    SvaraRadera
  2. Blir så sugen på detta tyg när man ser så här fina saker av det! :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...