tisdag, september 06, 2011

Stiltje i sömnad men ej i tygköp...=)

Blir mycket lite sytt här för tillfället, hinner helt enkelt inte... Och den här veckan ska jag skicka iväg min vanliga hushållsmaskin, min Singer, på service...får se hur länge den blir borta. Typiskt, har en del beställningar jag måste sy på. Tur att jag iallafall har mammas gamla Husqvarna, får se hur bra jag klarar mig med den.


Samlat på mig lite mer tyg. Har sålt iväg en hel del också på sistonde som tur är, så det har gjorts plats i hyllorna...

I helgen var jag till en tjej här i stan som hade en bunt retrotyger till salu för rimlig penning. Här är Kiron i en av dem...Han leker flygplan, ute och flyger, och hjärtana är knappar =). Detta är de härliga tygerna jag köpte, så fina! En hel del hjärtan! Det paisleymönstrade är en bit frotté. =)
Var också på en loppis där jag hittade detta söta hjärttyg, dagen före. Många många hjärtan har jag nu!

Fick ett paket från Znok, beställt lite mer Deertyg till en beställning, och tog också en bit av detta nya fordonstyg, Wheels, supersött! Mjuk och fin jersey.

På facebook har jag köpt denna fina viskosjersey, svart med vita prickar....

...och även detta fina riddartyg! Detta har jag tänkt mer som inredning, ev. framtida riddar-rum jag håller på samla till.

Även detta är köpt på facebook, med söta ormar.

Och så även denna bok. =)Vi får hoppas jag får lite sytt de närmaste 2 dagarna när jag är ledig, jobbar igen fredag-måndag...=)


Förresten, ni Gillar väl LillSpooky på facebook? Jag har snart tänkt ha en tävling där!!!!


Ha det till nästa gång!

3 kommentarer:

 1. Oj vad många fina tyger och vilken söt liten kille ;D. Jag ser fram emot att se vad du skall sy av dessa.

  SvaraRadera
 2. Halloj

  Vilka fina grejer du syr :) Jag förstår inte, du skriver att du köpt tyger och så på Facebook? folk som skriver till dig att de vill sälja eller hur fungerar det :)

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Det finns flera grupper på facebook som man kan gå med i om man vill köpa och sälja tyger, tex. Tygsamlarna. =)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel