torsdag, september 15, 2011

Syvrå och livebild på en smakis-haklapp!

Nu går min syvrå åter att använda! Sambon har antikbetsat några plankor, skruvat på krokar och konsoler och satt upp åt mig. =)

Den har varit överbelamrad med bråte de senaste 6 månaderna, eftersom vi grejat typ överallt på övervåningen. Men nu kan jag sitta där och sy!! Långt ifrån klart, vi ska ju också tapetsera sovrummet som vrån ligger i, men funktionsdugligt iallafall! Bakom dörren till vänster ligger mitt tygförråd, nära till hands. Den gröna maskinen är mammas gamla, som inte fungerar som den ska, nu har jag lånat en annan av henne, då min egna är hos doktorn...

I kassarna till höger har jag pågående projekt, resår, band, dragkedjor, strykmärken och liknande. Till höger på krokarna under lampan hänger mina arkivmappar med utklippta mönster. Trådrullarna på hyllan ligger nu i en korg, är som sagt inte klar med vrån än. Vill ha glasburkar till förvaring, och tygkorgar. =) Eftersom min vanliga maskin som sagt är hos doktorn så har jag varit utan den senaste veckan, därför är jag lite sen med beställningssömnaden!! Så ni som väntar på era beställningar, jag hoppas ni har förståelse, inget jag kan rå över, min maskin blev sjuk!!! Men nu hoppas jag att min mammas ska fungera tillräckligt iallafall.


Jag fick en förfrågan om livebild i mitt senaste haklapps-inlägg. Tyvärr har jag ingen livebild på just den i Deertyget, men väl i annat tyg. Här på min dotter som var runt 11 månader på bilden.

3 kommentarer:

  1. Härligt med en egen syvrå, själv kämpar vi på med mitt rum i källaren, så jag kan flytta från vardagsrummet.. :)

    SvaraRadera
  2. Det är så roligt att se andras sy/pyssel-vrår/rum. själv skall jag försöka slipa och måla dörr och minabyrå i helgen så kanske jag kan blogga om min pysselvrå jag också. Och ja städa lite innan fotografering också :-)

    SvaraRadera
  3. härligt med en syhörna! och hoppas din maskina blir frisk snart ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...