tisdag, juni 21, 2011

Den är här! Min nya baby...Idag knackade det på dörren, en trevlig man hållandes ett stort paket stod utanför. Paketet var från utlandet, sa han, och då förstod jag ju direkt vad det innehöll...!! Min nya baby, overlockmaskin, Babylock Prestige 750DS.
Nu ska vi lära känna varandra, hittills bara trätt och provsytt på en lapp, men bara det var roligt, haha!

Vet att jag har några läsare som själva inte syr... Denna typ av maskin har 4 trådkoner man kan använda samtidigt (till skillnad från en vanlig symaskin där man använder övertråd och undertråd), och 2 nålar (finns oxå overlockmaskiner med bara 1). Den skär av sömsmånskanten samtidigt som man syr, och är optimal till stretchiga tyger! Dessutom är den snabb! Woohoo!!!! Mitt syhjärta är lyckligt!

För den nyfikne beställde jag maskinen här.

5 kommentarer:

 1. Härligt, du kommer inte förstå hur du klarade dig utan den...:))

  SvaraRadera
 2. Åh, vad kul! Jag är ju själv på jakt efter en overlock, så du får gärna säga hur denna är! Hur lång tid tog det innan du fick den? Och går det att få instruktions bok på svenska? Vilka pressarfötter ingick? Super nyfiken! :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det spännande med ny maskin, är lite avis....

  SvaraRadera
 4. Grattis, kul med ny maskin! :)

  SvaraRadera
 5. Så kul med overlock, väldigt beroendeframkallande dock :) Hoppas du snart hinner sy med den, regn i ett par veckor kanske vore trevligt ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...