fredag, maj 06, 2011

Fler hjälmmössor men lite ändrat mönster! =)

Kunden som beställde lejon-hjälmmössan av mig tidigare ville ha en lite mer "djup" modell som skulle gå ner i pannan mer, därför beställde hon en till, som också är något större. Jag sydde 2 på en gång i det nya mönstret, och hoppas att jag har fått till det mer som hon vill ha! Storleken är runt 70.

Det blev en till i Lejontyget, och en i elefanttyget, och hon valde elefanterna. Som ni ser på denna bild fick jag till elefanterna lite "längre" framåt, det tyget är mer elastiskt så jag antar att det är därför. Jag hoppas att den sluter tätt och sitter bra! Önskar man hade en bebis att prova på!!!! =)


Lejonmössan blir över och till salu i shoppen, 75 kr om ni är intresserade!

4 kommentarer:

  1. Ser jättefina ut! Är det något jag är rädd för så är det hjälmmössor, har provat en gång och det slutade i katastrof! :-) Aldrig mer...

    SvaraRadera
  2. å så fin!! såg precis lejontyget live på Emsters alster och undrar varför inte jag köpt det tyget... så himla fint!! snygg modell på hjälmmössan också. jag som pysslade ihop ett eget hjälmmössemönster förra våren har inte sytt en enda till snultran. kanske dags att göra det nu...

    SvaraRadera
  3. Jättefina, ser ut som du fått till en bra modell! Å vilka underbara tyger du hittat på loppis, ska bli kul att se vad du hittar på med dem.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...