fredag, maj 27, 2011

Gammaldags retro kråka/bahytt/hätta till gojäntan!

Blev klar med några beställningar idag, och sydde sen på en gång denna "kråka" (bahytt, hätta, kärt barn har många namn!) till Tiril som jag haft tillklippt ett tag. Har tänkt ha som solhattsalternativ, hon måste ha snörning då hon ofta drar av sig. Kråkan är vändbar, denna sida är min favorit, med själva mössdelen i Florida-tyget från Åhlens, och framdel sydd av prickig oanvänd kökshandduk från IKEA. =) Floridatyget är ganska kraftigt, och det prickiga tyget strök jag mellanlägg på, tycker det blev bra och kommer nog fortsätta använda mellanlägg om det blir fler kråkor. Spetsen är loppisfyndad. Funderade först på att inte ta nån spets men tänkte att det skulle bryta av mot de mörka tygerna lite.
Denna bild vänder sig, vet ej varför, men är såklart den andra sidan, med mössdel i det prickiga tyget och front i Florida-tyget. Notera Tirils söta lockar i nacken...I nacken på kråkan sitter tryckknappar och resår.
Söt-stinta!

Mönstret var ett gammalt urklipp med diagram som jag ritade upp, vet ej varifrån det kommer. Gjorde nån liten ändring bara.Det gick som hejsan att sy denna och roligt var det, så förhoppningsvis blir det fler! Om du själv skulle vilja ha en tar jag 100 kr för dem. Denna är i storlek 1-1,5 år, men jag kan försöka få till fler storlekar om det önskas.

4 kommentarer:

  1. Så himla söt, love it! Tiril är underbart vacker. Grattis till tv programen, du är så värt det, duktiga snälla sötaste du!

    SvaraRadera
  2. Vad söt! Nyckelpigetyg och allt:-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag kollar så snart jag kan! =) Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgeten innehöll ett fel